top of page
Søg
  • Forfatters billede Kasper & Linea Kjær

Hvor kommer jeres snacks fra.?

Et spørgsmål vi rigtig tit bliver stillet.

Vi kommer selvfølgeligt ikke til at røbe vores fabrikker og grossister :D

Men alle vores naturligt tørrede hundesnacks kommer alle fra Europa.

80% af vores snacks kommer fra den samme fabrik som ligger i Polen.


Fabrikken er den største af sin art i Europa, og bruger kun råvarer fra slagte dyr fra Europa. Her skal siges at rigtig mange af produkterne fra okse og grise produkter kommer fra dansk opdrættet dyr.


Produktions anlægget til hundesnacks er også et af de mest moderne i Europa og stod færdigt bygget i år 2004. Firmaet fører en stram kontrol, og man få ikke lov til at komme inde, uden man har fulddragt, hårnet og overtræks sko på.Da vi går ekstremt meget op i vores kvalitet af snacks, besøger vi fabrikken 2-3 gange om året uanmeldt for at se om det levere op til vores høje standard og vi kan kun sige, DE HAR ALDRIG SKUFFET OS.


Der er altid rent, opryddet og personalet er altid pakket ind i den rigtige beklædning. Vi kan derfor med ro i stemmen sige at vi har danmarks ubetinget bedste naturlige godbidder.

Det er vi meget stolte af!


Her bliver friske griseører skåret ud


Færdig tørrede griseben.Vi forventer at tage en tur der ned i Januar da vi skal til det område alligevel og så kan vi jo lige se på nogle af de nye varer som kommer i 2020. Vi glæder os ihvertfald til at besøge dem igen.


Der udover for vi vores produkter fra 2 grossister i Tyskland, 1 grossist i Polen og 1 grossist i Holland. Alle sammen er vi også gerne forbi minimum en gang om året, for igen at se at alt lever op til vores standard.


Vi håber at dette kan give jer et indblik i hvordan Butik Balou altid stræber efter af have det aller bedste udvalg, samtidig med at vores priser også er nogle af landets bedste da vi får alle vores varer fra producenten eller de største grossister i Europa.


Dette er vores første blog oplæg, men vil jævnligt ligge nye op, hvor i kan følge vores forretnings rejser, når vi er på udstillinger med vores hunde i ind og udland og meget mere som omhandler vores produkter. Der vil også komme videoer af vores dejlige hunde som prøver alle vores snacks så i kan se tyggetid og hvordan vores hunde tager i mod produkterne.


Vi glæder os til at i vil følge os.

310 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page